HOE WIJ WERKEN

“Bij elke potloodstreep groeit het gevoel en weten zoals de ruimte gaat worden en wandelen we al door het gebouw heen…”

Iedere opdracht begint bij ons met een workshop: de opdrachtgever mag vertellen over zijn dromen, schetsen of tekeningen maken, een maquette of beelden. Wij geven een terugkoppeling en samen komen we langs ambachtelijke weg tot een eerste visualisatie en plan van aanpak.

Daarna werken we het ontwerp met de modernste technieken, zoals BIM, verder uit. Daarbij brengt voortschrijdend inzicht ons samen met de opdrachtgever tot het uiteindelijke ontwerp.

Ongeacht of het een woonhuis of complex project betreft: vanuit deze mensgerichte aanpak ontwerpen wij steeds vernieuwende architectuur.

Onze architectuur reikt iedere keer weer buiten de gebaande paden en is aangenaam verrassend. Daarbij staat het welzijn van de gebruikers centraal.

Naast een Programma van Eisen schenken we aandacht aan de zachtere wensen. Doel van dit laatste is de realisatie van een gebouw dat voor haar gebruikers aanvoelt als een warme jas. Voorts leven we ons in op de karaktereigenschappen van de beoogde locatie. Vanuit het contact en gevoel met de omgeving doen we inspiratie op voor een gebouw dat ook de omgeving mooier maakt.

Wij werken permanent aan een diversiteit van projecten. Ditzelfde geldt voor verbouwingen, renovaties en transformaties. Wij ontwerpen gebouwen die klaar zijn voor hun duurzame toekomst.

Ons bureau kenmerkt zich door korte communicatielijnen met een pragmatische aanpak voor betaalbare ontwerpen binnen het door u gestelde budget. U heeft bij ons één aanspreekpunt. Wij zijn uw hoofduitvoerder. Daarbij kan worden gekozen voor samenwerking met derden.