LEAD DESIGNERS

Max van Huut

Max is architect en mede-oprichter van Alberts & Van Huut. Geboren in Batavia, woont Max sinds 1958 in Nederland. Tijdens zijn studie HTI en de Academie voor Bouwkunst in Amsterdam werkte hij voor meerdere architectenbureaus. In 1987 werd hij partner van architect Ton Alberts en daarmee werd de huidige naam van het bureau Alberts & Van Huut een feit.

Max heeft tal van bijzondere projecten gerealiseerd. Vele daarvan treft u aan op deze website. Hij verzorgt internationaal lezingen, colleges en workshops over Living Architecture. Hij heeft vele exposities over zijn werk op zijn naam staan.

Hans IJkelenstam

Hans is architect en projectcoƶrdinator. Hans is in zijn werk sterk doelgericht en behoudt een helikopterview. Met een flexibele inslag stuurt hij stuurt graag aan op resultaat.

Als mens hecht Hans zeer veel waarde aan goede samenwerking. Intern, met partners of opdrachtgevers. Daarbij zijn voor hem een onderlinge chemie en dito vertrouwen de bouwstenen voor de meest bijzondere resultaten.

Patricia Sterke

Patricia houdt zich bezig met interieur en ruimtelijk ontwerp. Zij richt zich daarbij op specialisaties zoals toegepaste glaskunst en lazuur technieken. De functie van de ruimte, de vorm, de manier waarop het licht een kamer binnenkomt en de atmosfeer in het gebied zijn voor haar bepalend bij het selecteren van de juiste kleurencombinaties voor projecten.

Voor Patricia voelt architectuur als een derde huid, als een verlengstuk van wie we zijn. Vorm, materie en kleur als een vriendelijke ervaring. Een goed ontworpen interieur bevordert de vitaliteit van de gebruiker of bewoner.