WAAR WIJ VOOR STAAN

“Je stimuleert in hoge mate het betere welbevinden van de mens door het optimaal laten samenvloeien van landschap, stedenbouw, architectuur en interieur…”

“De vorm van een gebouw kan dusdanig zijn dat een mens het gevoel krijgt te verdrinken of overmand te worden. Bouwen van de menselijke maat is rustgevend en spoort aan tot creativiteit…”

“Lossere vrijere vormen, organische vormen genoemd, doen ons vriendelijker en harmonischer aan. Zij beïnvloeden vooral onze intuïtieve ontwikkeling…”

WAAR WIJ VOOR STAAN

“Het is de taak van de architect om vanuit zijn verantwoordelijkheid een gebouwde omgeving te maken, die een positieve invloed heeft op de mens…”
“Mensen die langs een meanderende rivier wandelen, komen tot rust omdat er veel te ervaren is. Het verschil tussen de oevers, het licht, het is steeds anders. Vergelijk dat met een eindeloos recht kanaal. Daar valt niets aan te beleven…”
“Wat je lief hebt, sloop je niet. Dat is pas echt duurzaam!”

“Times change, DNA remains…”

WAAR WIJ VOOR STAAN

“Wij ontwerpen een gebouw in alle opzichten zo dat het gebouw haar bestaansrecht ook op veel langere termijn kan behouden. Dat is voor ons toekomstbestendig bouwen…”

“Bij elke potloodstreep groeit het gevoel zoals de ruimte gaat worden en wandelen we al door het gebouw heen…”
“In een constant veranderende wereld ontwerp je een gebouw dat – wanneer een tweede of derde gebruiker zich aandient – kan worden getransformeerd naar de nieuwe wensen en eisen, afgestemd op het doel waar het dan voor is bestemd…”